Poznati tuzlanski reper, Frenkie, je objavio video spot za pjesmu “Malkice” i pokazao svoju nježnu stranu!Nakon što su nedavno slušaoce obradovali sa video spotom za pesmu “Viša Srednja Klasa”, Frenkie, Kontra i Indigo ne miruju ni tokom ljeta. Danas su objavili novi, šesti po redu video spot sa zajedničkog albuma “Putanja”.

Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje svoju nježniju stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo. Režiju potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa.“Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako lična, po prvi put sam se usudio da opišem iskustvo kako je biti roditelj i na ovoj pjesmi smo najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa ćerkama”, naglašava Frenkie.

Frenkie, Kontra i Indigo uveliko rade na nastavku zajedničkog albuma “Putanja”. Očekuje se da snimanje počne u septembru i da kroz nekoliko dana, kao i prošli put, snime cijeli album. Lokacija snimanja nastavka nije otkvrivena, ali nakon snimanja albuma “Putanja” u Berlinu, očekuje se da i nastavak bude realizovan na posebnoj lokaciji.

Pred FMJAM trojcem je i koncertni vikend:

11.8. Tuborg Open: Frenkie i Who See (Tuzla / Cafe Sloboda)

12.8. Somersby Bridge: Frenkie Kontra & Indigo (Sarajevo / Eiffelov most)

(TIP)

Vesta Radio 91.2